Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Add Tovább Add Tovább Add Tovább Add Tovább Add Tovább

On 02, Jan 2018 | In | By superchannel

Add Tovább

 

Az Add Tovább egy olyan kezdeményezés, amely azt a célt szolgálja, hogy nehéz körülmények közt élő gyerekek karácsonyát szebbé tegye, a gyerekek által megfogalmazott kívánságokat teljesítve. 5 éve 1 otthonnal és 60 gyerekkel kezdtük, mostanra pedig évente közel 1000 gyerek kívánságát teljesítjük.

Minden évben olyan otthonokkal, bentlakásos intézményekkel vesszük fel a kapcsolatot, amelyek többnyire nem kapnak támogatást más szponzoroktól, és ahova, ha nem mennénk, nem lenne ajándék a karácsonyfa alatt. Előre bekérjük a gyerekek által összeállított kívánságlistát, amelyet aztán felteszünk a weboldalunkra. Így bárki, aki ajándékozni szeretne, a gyerekek adott kívánságait teljesítve teheti meg.

Azt szeretnénk, hogy az évben legyen egy olyan napja ezeknek a gyerekeknek is, amikor bármit kérhetnek. Ezeket aztán a decemberi rendezvényünkön csomagoljuk be az ajándékozókkal együtt, majd elszállítjuk az otthonokba, hogy karácsonyra minden gyerek fája alá odaérjen  a vágyott ajándék. Mert szeretnénk tovább adni a szeretetet.

 

 

 

A projektben résztvevők:

Priger Inez és Baji Bernadett

 

addtovabb.eu

facebook Add Tovább

 

A projektet jelölő kurátor: Bonta Gáspár

“Priger Inez és Baji Betti külön-külön és együtt is csodálatos belső mozgatórugói Budapestnek, de ezzel a kezdeményezésükkel az egész országban boldoggá tesznek olyan gyermekeket, olyan helyzetekben, akikre és amire nem gondolunk, figyelünk, áldozunk eleget. A legnagyobb tiszteletem a hölgyeké, köszönöm.”