Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Budapest Underguide Budapest Underguide Budapest Underguide Budapest Underguide Budapest Underguide

On 02, Jan 2018 | In | By superchannel

Budapest Underguide

 

Mintha csak egy barátod látogatnád meg – így indult a budapestUNDERGUIDE 2005-ben és rántottuk bele lokálpatriótáinkkal a magasba tartott esernyők követéséhez szokott turistákat a helyi életbe városfelfedező túráinkon. Be global, go local, üvöltöttük Budapest utcáin.

Ma több mint 20.000 vendéggel és 550 saját fejlesztésű programmal a hátunk mögött ugyanazzal az elhivatottsággal kreálunk „itt és most” élményeket a világ minden tájáról érkező vendégeinknek.

Hisszük, hogy a legjobb szuvenírek a feledhetetlen élmények, legyen az egy két fős városnézés, több száz fős csapatépítő, vagy több napos konferencia, természetesen romkocsmában. Mindennapi missziónk Budapest és a vidék páratlan gazdagságú múltjának és lélegzetelállítóan inspiráló jelenének tolmácsolása a nagyvilág felé. Büszkeséggel tölt el, hogy az ország színe-java, tehetséges alkotói, véleményvezér szervezetei és legnagyobb intézményei mind elkísértek minket az utunkon. A végtelenbe és tovább.

 

Csapat:

Magyar Vilma, CEO and co-founder

Szaffner Dóra,  Head of Operations and Development

Freigang István, Operative and Financial manager

Palányi Nóra, MICE experience designer

Sarkadi Fanni, MICE experience designer

Dávid Máté, Chief Buzz Maker

 

www.underguide.com

facebook bp.underguide

Instagram: @budapestunderguide

LinkedIn: linkedin

 

 

A projektet jelölő kurátor: Varga Judit

“A Budapest Underguide számomra azért egy fontos cég, mert büszke vagyok Magyarország látható, és kevésbé látható értékeire. Ők úgy mutatják meg az országot az idelátogató turistáknak, hogy nagy hangsúlyt fektetnek, a speciális, nem egyértelmű turisztikai látványosságok népszerűsítésére is. A cég személyre szabott beutaztatással indult és egyre több emberhez eljutva, személyre szabott ország bemutatást vállal. Fontos számukra a megújulás, és az ország szeretete, annak értékeinek hirdetése, és képviselése nemzetközi szinten. Magyar Vilma tulajdonos, alapító,mindamellett hogy 2 gyönyörű kisgyermek édesanyja, példaértékű a szeretete a munkája, és Magyarország iránt.”