Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

HYPEANDHYPER HYPEANDHYPER HYPEANDHYPER HYPEANDHYPER HYPEANDHYPER

On 14, Dec 2017 | In | By superchannel

HYPEANDHYPER

 

A HYPEANDHYPER egy budapesti székhelyű online magazin. Célunk, hogy bemutassuk és értelmezzük a kelet-közép-európai kreatívipari ágazatok jelenlegi tevékenységét és jövőbeli trendjeit. Ehhez gyártunk saját tartalmakat; videókat és fényképeket, grafikus anyagokat valamint cikkeket és jelentéseket.

A magazin 2012-ben non-profitként indult, 2015-re stábunk 8 főre bővült és további 10 szabadúszóval kiegészülve dolgoztunk a régióban. 2017-ben rövid időre leálltunk, majd 2018-ben megújulva, új szerkezetben álltunk neki a munkának.

 

Csapat:

Farkas-Zentai Lili – főszerkesztő

Fáy Gergely – alapító, szerkesztő

Bárdos László – alapító, grafikus, szerkesztő

Vikárius Réka – szerző

Födémesi Csaba – fotós

 

www.hypeandhyper.com

facebook.com/hypeandhyper

 

 

A projektet jelölő kurátor: Bagi László

“Rekordárvíz a Dunán. A hármas metró valószerűtlenül vagány színvilága. Új-Budáig bandukoló, egy perc hírnevet szerző vaddisznó. Ami közös bennük, hogy mind megihlette a Hype and Hyper csapatát, akik – akár másnapra – előálltak egy különös vizuális világú, a humort sem nélkülöző grafikai tervvel. Az oldal azonban jóval több ennél: építészet, dizájn, urbanisztika, tipográfia, fotográfia mind föltűnik náluk. Bárdos László, Farkas-Zentai Lili és Fáy Gergely csinálják a hájpot – és az egyik legjobb budapesti dizájnmagazint.”