Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Jót Enni és Jót Tenni! // Virtuális kutya-étlap projekt Jót Enni és Jót Tenni! // Virtuális kutya-étlap projekt Jót Enni és Jót Tenni! // Virtuális kutya-étlap projekt Jót Enni és Jót Tenni! // Virtuális kutya-étlap projekt Jót Enni és Jót Tenni! // Virtuális kutya-étlap projekt

On 20, Dec 2017 | In | By superchannel

Jót Enni és Jót Tenni! // Virtuális kutya-étlap projekt

 

Ellentmond-e egymásnak, hogy barátságos helyen kiváló ételeket együnk, és egyúttal árva állatokon is segítsünk? Bebizonyítottuk, hogy a két jó dolog megfér egymás mellett. A virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik az alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát. Ha bárki megrendel egy-egy „ételt”, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatja. A vendég, ha a támogatás mellett dönt, tetszés szerint választhat az eltérő értékű kínálatból. A különleges étlap már elérhető két fővárosi étteremben, és az alapítvány várja további, kutyabarát helyek jelentkezését is.

 

Videó

 

A projektben részt vevők:

Óvári András (kreatív)

Varga Luca (grafika)

dr Höflinger Hajnalka (jogi háttérmunka)

 

www.vigyelhaza.hu

facebook Vigyél Haza

 

A projektet jelölő kurátor: Takács Ákos

“Vigyél Haza Alapítvány – Kutya étlap: nagyon szeretem az állatokat, a kutyák különösen közel állnak a szívemhez, így felkeltette az érdeklődésemet a Vigyél haza alapítvány egyedi adomány gyűjtő kezdeményezése, a Kutya étlap. A vendégek az étterembe érve a sima étlap mellé kapnak egy egyedi grafikával kivitelezett “virtuális étlapot” is, ahol kutyák számára kifejezetten vonzó fogások vannak felsorakoztatva és beárazva. A vendégek egy-egy virtuális étel megvásárlásával a nehéz sorsú kutyák támogatásához járulhatnak hozzá, mindezt gyorsan és egyedi módon tehetik meg. Azért jelöltem Kutya étlap projektet, mert nagyon tetszik, hogy a Vigyél Haza Alapítvány ilyen kreatív megközelítéssel próbál további adományokat gyűjteni a rászoruló kutyák számára.”