Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Kaza Concrete Kaza Concrete Kaza Concrete Kaza Concrete Kaza Concrete

On 02, Jan 2018 | In | By superchannel

Kaza Concrete

 

A KAZA Concrete a legmagasabb minőségű designbeton burkolatok létrehozásával foglalkozik, újradefiniálva ezzel a betont, mint építőanyagot, beemelve a legkifinomultabb felületek sorába. A KAZA kreációk az iparművészet és a legfejlettebb kortárs gyártástechnológia találkozásából születnek, világhírű építészek és designerek közreműködésével, folyamatosan tágítva és megújítva a beton eddig ismert konzervatív felhasználását.

A világ 4 földrészén több száz megvalósult projektjükkel olyan épületek falait díszítik, mint a Las Vegas-i Ceasar’s Palace, a pekingi World Trade Center, vagy a dubaji Hyatt és W szállodák. A designhoz való megközelítésük mindig kíváncsi, intuitív, művészi és szórakoztató, amit számos nemzetközi díj is jól mutat (pl. Wallpaper Award, iF Design Award, Architizer A+).

A szentendrei cégközpont gyártás mellett helyet ad egy design-labornak, bemutatóteremnek  és az építészekkel/designerekkel közös műhelymunkának, ezzel biztosítva az egyedi tervek tökéletes leképezését.

 

Videó

 

Csapat:

A KAZA csapatmunka eredménye, jelenleg 45-en vagyunk.

 

www.kaza.com

facebook KAZA Concrete

instagram KAZA Concrete

 

A projektet jelölő kurátor: Varga Judit

“Oszkó Péter kiváló közgazdász, marketingszakember, a Kaza Concrete társtulajdonosa, brand társalapító. Tiz évig multicégeknél dolgozott, majd úgy döntött, hogy létrehozza a saját vállalkozását. A korábbi munkásságát hátrahagyva egy teljesen uj területen, a kreatív design pályán helyezkedett el. A KAZA Concrete 3 dimenziós beton burkolatokat gyárt. Szentendrén van a székhelyük, ahonnan a világ minden tájára exportálnak. A többszörös nemzetközi design díjakat besöprő termékeik nagyon magas minőséget és esztétikai értéket képviselnek. Elképesztő profi hozzáállásával és hatalmas alázatával egy olyan terméket hoztak létre, amire önmagában is büszkék lehetnénk. A termék mögött viszont ott áll Péter, akinek a személye még nagyobb büszkeségre ad okot: egyrészt képes volt egy sikeres pályát otthagyni, hogy megvalósítsa az álmait, másrészt ezt apaként, hatalmas életszeretettel és humorral tette. Az ő személye emeli ezt a terméket szimbólummá a szememben.”