Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Magyar Nemzeti Filmalap // Inkubátor Program Magyar Nemzeti Filmalap // Inkubátor Program Magyar Nemzeti Filmalap // Inkubátor Program Magyar Nemzeti Filmalap // Inkubátor Program Magyar Nemzeti Filmalap // Inkubátor Program

On 02, Jan 2018 | In | By superchannel

Magyar Nemzeti Filmalap // Inkubátor Program

 

A Magyar Nemzeti Filmalap azért hozta létre az Inkubátor Programját, hogy segítse az elsőfilmes rendezők bemutatkozását. A Program célja, hogy a pályakezdő filmrendezők minél könnyebben nagyjátékfilm-készítési lehetőséghez jussanak. Az út a filmig egy leegyszerűsített pályázati folyamaton, felkészítő workshopokon és a szakmai közönség előtt zajló pitch fórumon keresztül vezet. Az 5 támogatott projekt a pénzügyi támogatás mellett folyamatos szakmai mentorálás mellett készülhet el. 2017-ig 205 pályázat érkezett és 10 filmterv indult el a megvalósulás útján.

 

Videó

 

A projektben résztvevő személyek:

Havas Ágnes

Hegedűs Bálint

Jung Zsuzsanna

Deák Dániel

Papp Csaba

 

mnf.hu

facebook MNF Inkubátor Program

 

A projektet jelölő kurátor: Böszörményi Nagy Gergely

“A bizonyított alkotók szakmai és anyagi támogatása mellett, a Filmalap már a legújabb generáció tehetségeinek is biztosítja a tudást és az eszközöket. Bölcs és profi döntés — meg hát alapfeltétele annak, hogy a magyar film új aranykora még sokáig kitartson. Hajrá, utánpótlás!”