Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Random Trip Random Trip Random Trip Random Trip Random Trip

On 02, Jan 2018 | In | By superchannel

Random Trip

 

A Random Trip páratlan színfolt a hazai könnyűzene világában: műfaji határokon átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene legjobbjai lépnek fel heti rendszerességgel budapesti és vidéki klubokban, fesztiválokon. Vezéregyéniségei Delov Jávor dobos, valamint DJ Q-Cee, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél. 2017-ben jelent meg a projekt Zenehíd c. első lemeze, ami 50 alkotójával egyedülálló korlenyomatnak tekinthető, és melynek bemutatójára hatezres közönség gyűlt össze. A produkció idén debütált a Müpa hangversenytermében, mellyel kétségkívül egy megkerülhetetlen jelenséggé nőtte ki magát.

 

Videó

 

A projektben résztvevő személyek:

Alapítók: Delov Jávor, DJ Q-Cee

Valamint a projektben résztvevő több száz zenész – köztük az Irie Maffia, Halott Pénz, Brains, Akkezdet Phiai, Zagar, Ivan & The Parazol, Supernem, Hősök, Fábián Juli & Zoohacker, Punnany Massif, Margaret Island, Mörk és a Quimby tagjai vagy éppen Palya Bea, Dés László és Tátrai Tibor…

 

randomtrip.hu

facebook Random Trip

 

A projektet jelölő kurátor: Super Channel

“Delov Jávor a hazai zenei élet ismert alakja, számos meghatározó zenekar dobosa. Évekkel ezelőtt csavart egyet a felálláson, s ő kezdte el felkérni azokat a zenészeket hétről-hétre maga mellé, random, akikre kíváncsi volt. Azóta is töretlenül teszi ezt, az Instant és az A38 hajót már rég túlnőve, ám ugyanazzal az alázattal és szenvedéllyel. Egy igazi össznépi zenei “ünnep” a Random Trip, amely a hétköznapokon is ugyanolyan mindenkit egyesítő töltettel bír, mint a PARK vagy a MÜPA színpadán.”