Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

THEFOUR // STRONG projekt THEFOUR // STRONG projekt THEFOUR // STRONG projekt THEFOUR // STRONG projekt THEFOUR // STRONG projekt

On 02, Jan 2018 | In | By superchannel

THEFOUR // STRONG projekt

 

A Glamour a THEFOUR-t kérte fel, hogy tervezzük meg a Trendbiblia márciusi címlapján látható pulóvert, mely valódi közösségformáló tényező, és a független, szabad nőt hirdeti. Adamik Luca, modell és művészet teoretikus, a márciusi szám vendégszerkesztője, a számot véleményformáló, erős nőknek szentelte. A projekttel olyan embereket és kezdeményezéseket támogatunk, ami a nők önképét erősíti és motiválja. A pulóvert nőknek terveztük, akik nem nyugszanak bele a mindennapokba hanem folyamatosan dolgoznak önmagukon, szellemiségükön és emberségükön. A Strong pulóvernek is ez az üzenete, légy erős és büszke önmagadra, akkor is ha éppen a magassarkú – kosztüm kombinációt edzőcipő pulóver párosításra váltod.

 

Résztvevők:

THEFOUR Budapest

GLAMOUR magazin

 

Fotó kreditek:

Strong 1-2:

Adamik Luca (modell)

Szombat Éva (fotók)

Strong 3:

modell: Oláh Anna (Anna Amelie tervező)

fotós: Hencz Peti

Strong 4:

modell: Boldov Eszter (model & Philosophy Magazin főszerkesztő)

fotós: THEFOUR

Strong 5:

modell: Fóti Viktória (VM Models)

fotós: Rab Roland

 

www.thefour.hu

projekt honlapja

facebook THEFOUR

instagram: thefour.budapest

 

 

A projektet jelölő kurátor: Hitka Viktória

“Nagyon szeretem, ahogyan a The Four tervezői reagáltak a Glamour felkérésére. A minimál design az egyetlen szó és a basic darab abban a pillanatban válik élővé, ahogyan belebújik viselője és tulajdonképpen ő maga tölti meg tartalommal.  Minden nő máshogyan. Nekem is van, egészen különleges érzés viselni.”