Kurátoraink

 

A Highlights of Hungary modell alapja annak a 10 kurátornak a kiválasztása, akik jelölései által összeáll az adott év válogatása. A felkért személyek a maguk területén mind elismert szakemberek, ám jelölt listájuk által sokszor megismerhetjük azokat a személyes témákat is, amelyek a szakmaiságon túl még fontosak az életükben. A felkéréssel bizalmat szavazunk a kurátorunknak, hogy az értékteremtés gondolata mentén kategóriától, formátumtól és műfajtól függetlenül szabadon jelölhessen olyan projekteket, személyeket vagy ügyeket, amelyeket érdemesnek tart a Highlights of Hungary titulusra.

 

 

Ezt a feladatot mindig olyan emberekre bízzuk, akik a saját területükön már letettek valamit ebben az országban. Úgy gondoljuk, hogy az ő “szemüvegük" alkalmas arra, hogy kiválasszanak öt-öt olyan projektet, amiket megmutatnának, és továbbgondozásra alkalmasnak ítélnek. Fontos, hogy olyan értékeket lássanak ezekben, melyek közösségi, társadalmi hasznossága kimagasló. Emellett innovatívak és alkalmasak arra, hogy hatással legyenek a jövőnkre, a környezetünkre, és legyen meg bennük a szükséges kraft.”

Remete Tibor, a Highlights of Hungary alapítója

 

 

 

 

 

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!