slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

LUMOCONCEPT

 

A LumoConcept összetett világítástervezést igénylő feladatokra ad választ. Limitált termékortfóliója a high-end fali lámpáktól a kombinálható mennyezeti lámpatestekig terjed, melyek privát és üzleti célú életterekben is egyaránt helyt állnak. Saját gyártási kapacitásának köszönhetően egyedi szolgáltatásai teljeskörűen fedik le az igényeket: megoldásai a tervezéstől egészen a telepítésig szólnak. Szaktanácsadását elsősorban azon építészekre és bélsőépítészekre hangolta, akik testre szabott világítási megoldásokat keresnek.

 


“Lumo, jelentése fény: a létezés lénye, formába öntve.”

Jánosi András

 

 


KOLLEKCIÓ


Földrajzi lokációnk inspirálta kollekciónk Budapest sokszínű kifejezési módjait igyekezett formába önteni, mely nem kis kihívás köszönhetően a sokrétű, gyakran keveredő stílusoknak, a különböző korszellemek olykor teljesen eltérő jellegű lenyomatainak. Elsősorban építészeti ihletettségű kutatásaink szinte molekuláris részletességgel vizsgálták a budapesti századfordulós hangulat esszenciáját, melyet termékeink az esztétikum, a forma és anyag együttes figyelembevételével kísérelnek megragadni, hangulatát átadni.

 

 

Projektben résztvevők


Lámpatervező: Jánosi András
Lámpa kivitelező: LumoConcept
Belsőépítészet: Losonczi Júlia (Bis.Architecture)
Interior Photo credit: Danyi Balázs
Construma Photo credit: Soós Bertalan
London Design Fair Photo credit: HFDA / The Fulldog
Video: HFDA & Divat és Dizájn
Ügyvezető & Head of Chaos: Édes Balázs
Kommunikációs vezető: Bugár Edina

 

 


www.lumoconcept.com

www.facebook.com/lumoconcept

 

 

Kurátori méltatás


"13 évvel ezelőtt Jánosi András - a LumoConcept alapító-tervezője - építészként indította karrierjét, melynél már az elején valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy olyan projektek kerültek hozzá, melyeknél kiemelt szerepet kapott a világítás, vagy valamilyen lámpa-hack-re volt szükség. Ismerősei is hozzá fordultak, ha tér-fény kapcsolat megoldásáról volt szó, így egyre inkább egyértelművé vált az irány: egyedi lámpatervezés-és gyártás. Mazel Tov, Padron, Hilda, Societé, Marriott Hotel… Nagy eséllyel LumoConcept lámpát láthatunk, ha Budapest menőbb vendéglátótereit, vagy hoteleit látogatjuk és megakad a szemünk “korábban-még-nem-látott” lámpa dizájnon. Ráadásul ma már egy egyszerű halandó design-szerető is megteheti, hogy Lumo lámpa fénye világítson otthonában."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!