slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

MATYODESIGN

 

A Matyodesign majd tíz éve működő társadalmi vállalkozás, kézzel készült termékeink 27 idős asszonynak adnak munkalehetőséget és megélhetést Tardon, a pici Észak-kelet magyarországi faluban. Elfeledett minták, alulértékelt helyi tudás, és egy feleslegesnek ítélt kultúra válik újragondolva a mai modern világ részévé. Missziónk, hogy hidat építsünk múlt és a jelen, a fiatal és az idősebb generáció, a vidék és a főváros között.

Filozófiánk: etikus üzleti modell, eldobható helyett időt álló értékteremtés, felelős vásárlás, fenntarthatóság. Ha viseled a termékeinket, te is megérzed a matyodesign lelkét, és megérted azt is, mi inspirál bennünket arra, hogy új utakat keresve tovább folytassuk a munkát. A matyodesign termékei kézzel, szívvel és szeretettel készülnek, neked.

 

 

VIDEÓ

 

 

Csapat:

Váczi Rozi, a Matyodesign megálmodója, ügyvezető

Szabó Edit, digitális marketing tanácsadó

Hunyadi Nóri, design & social media

Almási Gábor, pénzügy

Czakó Zsófi, Matyodesign Tours

Salamon Ágota, értékesítés

Somló Tamás, stratégiai tanácsadó

Nichs Andrea, PR kommunikáció

Péry Kata, styling

27 tardi asszony

 

 

www.matyodesign.hu

facebook.com/matyodesign

Instagram: @matyodesign

 

 

Kurátori méltatás


"Családi vállalkozás, melynek célja az északkelet-magyarországi (a Miskolc melletti Mezőkövesd városának környékén) „matyó” közösség gyönyörű, kézzel készített hímzésének újjáélesztése. Tard faluban már 27 nőt alkalmaznak a vállalkozásban, az ősi matyó motívumokat életre keltve és a kortárs divatba hozva."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!