slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

MYFARM HARTA

 

Friss, tápanyagdús, vegyszermentes hazait kínálunk direkten a termelőtől a fogyasztónak. A közvetlen kapcsolatot az online platform, bizalomépítés és transzparencia, például a 0-24-es online kamera biztosítja. Az üzleti modell közösségi finanszírozás alapú: a vevők előre bérelnek egy területet, ami azon megterem, azt kapják meg. A termelési és kiszállítási szolgáltatást veszik meg és közösen vállalják az időjárási, termelési kockázatot. Az értékesítés 10%-a zöldség formájában jótékonyságra fordítódik. 2020-ra bővült a termékek sora, helyi gazdáktól füstölt árut és tojást is lehet rendelni. További gazdákat fogunk bevonni.

 

 

VIDEÓ

 

 

Csapattagok

 

Kövesdi Gábor – ötletgazda, online szakember

Kövesdi Sándor – őstermelő, mezőgazdasági szakember

Kövesdi Gergő – mezőgazdasági szakember és logisztika

Vatai Dávid – online marketing, hirdetéskezelés

Kövesdi-Boza Sára – partnerkapcsolatok, jótékonysági tevékenység, tartalom

Kövesdiné Tóth Anikó – mezőgazdasági szakember

Hürkecz Attila – pénzügyek, üzletvitel

 

Új tagok, 2 új gazda:

Horváth Roland - mezőgazdasági szakember

Leitheizer Attila - mezőgazdasági szakember

 

 

 

www.myfarmharta.com

facebook.com/myfarmharta

 

 

 

 

                                                                                     

 

 

Kurátori méltatás


"A MyFarm Harta ereje nem csak a termelő bátor döntésében rejlik, aki otthagyta biztos állását a bizonytalan, de újító és eredeti vegyszermentes közösségi finanszírozású kertért, hanem a vásárló közösség vállalkozó kedvében is, akik szintén vállalva némi kockázatot, beindították a vállalkozást. Ennek a modellnek nem csak az az előnye, hogy átugorja a nagykereskedelmet, hanem közösséget is épít. Remélem, hogy ez a jelölés több ilyen kezdeményezésnek is kedvet ad, és egyre több emberhez eljuthat a vegyszermentes, a szállítástól elkezdve sok minden más tényező miatt környezetkímélő hazai zöldség és gyümölcs."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!