slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

SUHANJ! ALAPÍTVÁNY

 

A SUHANJ! Alapítvány nonprofit, közhasznú szervezet. 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Integratív sportklub, ahol mozgásukban korlátozottak és épek együtt sportolnak, elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók nyitott közösségében. Alapelve, hogy a mozgás öröme mindenkié. Integratív futó- és úszóedzéseket tart, önkéntesei kísérik és segítik a fogyatékkal élő sportolókat a versenyeken.

 

A közösségi összefogással létrehozott SUHANJ! Fitness az ország első akadálymentes, integratív edzőterme, amelyben fogyatékkal élők és épek együtt sportolnak. Három év alatt több mint nyolcvanezer vendégbelépést regisztráltak. A SUHANJ! 2017-ben és 2018-ban Civil-Díj elismerésben, 2017-ben Sozial Marie társadalmi innovációs elismerésben részesült.

 

SUHANJ! Erőt adunk

 

 

VIDEÓ Lásd a csodát

 

 

 

suhanj.hu

facebook.com/suhanjalapitvany

instagram.com/suhanjalapitvany

 

 

 

Kurátori méltatás


"Magyarország első (nonprofit) integrált fitneszközpontja, amely biztosítja a sport örömét mozgáskorlátozott embereknek. A Brit Nagykövetség kezdeti támogatása óta a Suhanj! Magyarország egyik legnagyobb hatással bíró társadalmi kezdeményezésévé nőtte ki magát. 2019-ben kibővítették fitneszközpontjukat, hogy fogadni tudják a növekvő számú mozgáskorlátozott amatőr és profi sportolókat."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!