slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

TEKERESVÖLGYI CSALÁDI BIRTOK

 

A Tekeresvölgyi Családi Birtokon 2008 óta készítjük termékeinket. Havi 10.000 liter tejet dolgozunk fel, nem minősített biogazdaságunkban, amely közel 6 hektáron terül el Nemesvámoson. Kizárólag saját, magyar tarka teheneink tejét dolgozzuk fel, mely zsírossága alapfeltétel a sajtjaink hosszú érleléséhez. Fontosnak tartjuk megismertetni az embereket a
minőségi élelmiszer fogyasztás előnyeivel. Valamint, hogy ezt hosszútávon beépítsék a hétköznapjaikba. A manufaktúra zászlós termékei főként a karakteres, érlelt, félkemény és lágy sajtok. Ezekre vagyunk a legbüszkébbek és erre szeretnénk a legtöbb hangsúlyt fektetni a továbbiakban is. Birtokunk jövőjéről, azonban még ennél is komplexebben gondolkozunk. Szeretnénk példát mutatni állatjóléti fejlesztéseinkkel és kitartásunkkal más termelőknek is, mivel hiszünk a helyi termékek létjogosultságában és abban, hogy a mértékletes minőségi élelmiszer fogyasztás a kulcs a jövőt tekintve.

 

 


Tekeresvölgyi Családi Birtok csapata:


Kovács Csaba
Kovácsné Szabó Hajnalka
Kovács Zsófia

 

 

Partnerek: Számtalan prémium céget, éttermet és borászatot tudhatunk vendégkörünkben és partnereink között. Néhány közülük a teljesség igénye nélkül:

Gusto Cafe
Gusto Delicate - Tata
Gusto Delicate - Győr
Figula Borbár
Figula Pincészet
Rókusfalvy Birtok
Office Bistro
Oliva Hotel és Étterem
Betekints Hotel és Étterem
Malomkert Hotel és Étterem
Hangvilla
Echo Étterem
Homola Borterasz
Petrányi Pincészet
Kóstolom Borbár
Divino - Kecskemét
Divino - Székesfehérvár
Mala Garden Hotel
Laposa Birtok
Hernyák Birtok
Laposa Friss terasz
Kali Art Inn
Aura Hotel
Karolina Kávéház
Arácsi Cukrászda
Fék ABC
Már vártalak Pékség Székesfehérvár
67 sigma étterem

 


Rendszeres megjelenések: Fontosnak tartjuk, hogy közvetlenül is teremtsünk kapcsolatot vásárlóinkkal, mert úgy gondoljuk a hosszútávú hitelesség ebben rejlik.
Minden szombaton elérhetőek vagyunk a Tihanyi Piac Placcon, illetve vasárnaponként a Káptalantóti Liliomkert piacon, ahol 90%-ban törzsvásárlóink igényeit szolgáljuk ki.

 

 

 

www.tekeresvolgyi.hu

Tekeresvölgyi Facebook

instagram.com/tekeresvolgyi

 

 

Kurátori méltatás


"A családi egység, a vidék és az állatok szeretete, és nem utolsó sorban az az alázat ami ebben a családban lenyűgöző. Munkájuk a szenvedélyük, és azok az értékek, amik mentén egymást segítik."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!