slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

TERROIR SQUAD

 

Vidék, filozófia és egy nagy adag elszántság - ez a közös pont a Terroir Squad kisfilmek főszereplőiben. A két alkotó megmutatja, milyen, amikor egy egész falu küldene inkább zártosztályra egy borászt, hogyan épít ma közösséget a természetes agrikultúra és fér meg egymás mellett a kommunizmus hagyatéka, a natúr  borkészítés és az újhullám.

 

Ha a bor nem is érdekel, akkor a személyes sztorik és az ütős képi világ miatt erősen ajánlott!

 

 

 

Terroir Squad VIDEÓK

 

 

Terroir Squad csapat:

Molnár Márk

Zombori András

 

 

 

terroirsquad.co

facebook.com/terroirsquad

 

 

 

 

Kurátori méltatás


"Egyes nézetek szerint az emberiség nem létezhet az őt körülvevő természet nélkül! Jövőnk záloga ennek megértése és tiszteletben tartása. A borászat, illetve a szőlőművelés kultúrája több ezer éves hagyományokon alapszik, együtt alakult és fejlődött velünk,  emberekkel. Kissé olyan, mint a gyémánt, nem mindenki vágyik rá, de mindenki érzi a jelentőségét. A Terroir-Squad (csapat) video munkái, egyfajta modernkori keretbe foglalva, hirdetik az ősi mesterség valós kapcsolatát a természettel és annak körforgásával."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!