slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

VAN HELYED ALAPÍTVÁNY

 

A gyermekek alapjoga, hogy minőségi tudást kapjanak. Ez minden közösség, minden társadalom evidens érdeke. Miért? Ha nem adjuk át a felhalmozott tudásunkat hatékonyan, akkor elbutult generációkat nevelünk és a közös jövőnk kerül katasztrofális veszélybe.

 

Márpedig ma Magyarországon nem képességei miatt, hanem a szegregáció következtében, több ezer szegény és roma gyerek nem kap megfelelő oktatást, ezért továbbtanulni sem tudnak. Újra termelik a nyomort, embertelen gettókban vegetálnak. A Van Helyed megszakítja ezt az ördögi kört. A mi rendszerünkbe már a kismama bekerül, így a Van Helyed Stúdiókban a gyermekkel magzati kortól egészen fiatal felnőtt koráig foglalkozunk. Minden szolgáltatást - tanulástól az alkotáson, sporton és ellátáson át- megkapnak. Ráadásul a családokat is segítjük, mindaddig, amíg a gyermekek felnőnek és pályára állnak. Eredményesek vagyunk, hiszen minden növendékünk továbbtanul, szakmát szerez, nyelveket tud, magas színvonalon teljesít, alkot és bízva önmagában kemény munkával építi életét. Ehhez a Bódis Kriszta által vezetett Van Helyed-ben elhivatott csapat megszállott munkával biztosít szaktudást, alkotásközpontú, oktatásfókuszú, átgondoltan egymásra épített, holisztikus szolgáltatásokat.

 

Korszerű tudással, tájékozottsággal és emberséggel felvértezve mindannyiunkat cselekvőképessé kell tenni, annak érdekében, hogy az ember, az emberiség jövője ne katasztrófába torkolljon.

Itt és most Van Helyed.

 

 

 

 

www.vanhelyed.org

facebook.com/vanhelyedstudio

 

 

 

 

 

 

Kurátori méltatás


"Az egészségügy mellett az oktatás is nagyon közel áll hozzám. A Van Helyed Rendszer egy  ALKOTÁSKÖZPONTÚ SZOCIÁLIS ÉS INTEGRÁCIÓS MODELLPROGRAM, mely Ózd környékén segíti a kisebbségek minőségen aluli oktatásénak következményeit kompenzálni, és a minőségi iskolákba való integrálását a program résztvevőinek. Bódis Kriszta immár 20 éve foglalkozik azzal hogy hogyan segített az alkotás a marginális csoportok,  társadalmi felemelkedésében eszközeként."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!