HOGY LEHET FELKERÜLNI A LISTÁRA?

A Highlights of Hungary gyűjtés az adott év 10+1 x 5 jelöltjéből áll össze. A felkért 10 kurátor és a szervező csapat is fejenként 5 jelöltet nevez meg, akiknek teljesítményét, ügyét vagy üzenetét kiemelkedőnek tartja. A jelölés minden év decemberében történik, a gyűjtés pedig januárban kerül publikálásra. Pályázni vagy jelentkezni Highlights of Hungary jelölésre ilyen értelemben nem lehet. 

 

MIKOR ÉS HOGY LEHET SZAVAZNI?

Az év végén összeállított listát minden évben január elején publikáljuk és ekkor aktiváljuk a szavazást is a honlapon. Ettől kezdve egy hónapon keresztül lehet voksolni a kedvencekre. Egy IP címről ugyanazon jelöltre csak 1 szavazat adható le egy nap, viszont abban nincs megkötés, hogy hány projektre lehet voksolni. Tehát akár több kedvencet is lehet 1-1 szavazattal támogatni.

 

 

MIT KAP A "NYERTES"?

A Highlights of Hungary mind az 55 jelöltje - és az elmúlt évek összes jelöltje - nyertes azáltal, hogy bekerül ebbe az egyedülálló, kategóriák nélküli válogatásba, amely minden esetben érték alapú gyűjtés. A modell egyszerre platformja az egymásra találásnak, a valódi teljesítmények és sikerek elismerésének és egy szemléletformáló, érték alapú közösségnek;  Magyarország értékteremtő közössége! A közönségszavazás első 10 helyezése, a különdíjak és a kurátori díj is kihirdetésre kerül a februári díjátadón, azonban a teljes év során azon dolgozunk, hogy a gyűjtés mind az 55 történetét minél szélesebb körben eljuttassuk a nagyközönséghez, legyen az online tartalom vagy offline esemény.

 

 

 

 

 

 

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!