Velünk történt

HIGHLIGHTS MIÚJSÁG - FÉLIDŐBEN A HIGHLIGHTS2021

December 15, 2021

Mi történt szeptember óta és mivel készülünk a februári díjátadóig? Ne maradjatok le semmiről, itt egy összegzés, lássátok egyben a teljes képet!

2021. szeptemberében hivatalosan is elstartolt a Highlights of Hungary 8. évada. Első körben kiválasztottuk az idei nagyköveti csapatot, akik között köszöntöttük Mádai Vivient, Nagy Annát, Máthé Zsuzsát és párját, Ókovács Szilvesztert, Trunk Tamást, Trellay Leventét, Gém Pétert, Nagy Viktort, Margaret Ann Dowlingot, Bagossy Norbertet. Hozzájuk csatlakozott a Highlights négyfős csapata: Oláh Zsanett, Tomka Emese, Böszörményi Nagy Gergely és Remete Tibor.

Tovább Olvasok

’TANULOM MAGAM’ YOUTUBE-CSATORNA – AZ IZGALMAS OKTATÁS ESZKÖZE

May 1, 2021

A „Tanulom Magam” Youtube-csatornát Dóczi Attila indította el 2016-ban azzal a céllal, hogy szórakoztatóan edukatív és edukatívan szórakoztató videókat készítsen. Küldetésének tekinti megszerettetni az emberekkel a tanulást, az új ismeretek elsajátítását, továbbá fontosnak tartja lebontani azokat a tabukat, amik erősen élnek a társadalomban. Videóival szeretné újraéleszteni az emberekben azt az ösztönös kíváncsiságot, amellyel a gyermekek fordulnak önmaguk, a környezetük és az egész világ felé.

Dóczi Attilával beszélgettünk a minőségi youtube tartalmakról, az internet szerepéről az oktatásban és nem utolsósorban a Highlights of Hungary jelöltségről.Tovább Olvasok

ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT – ÉRTÜNK, VELÜNK

May 1, 2021

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) több, mint 70 éve látja el a feladatát jelenleg 8500 mentődolgozóval az ország 255 mentőállomásán. Országos mentési és sürgős betegszállítási kötelezettségének megfelelve a nap huszonnégy órájában teljesíti szolgálatát. Az 2020-as évben a vírushelyzet okozta megváltozott körülmények markánsan felülírták az OMSZ eddigi működési modelljét, de ezt ők a lehető legnagyobb profizmussal és alázattal adaptálták minimális idő alatt, mindezt pozitív attitűd mellett.

Tovább Olvasok