Velünk történt

Highlights Of Hungary 2021

February 24, 2022

2022. február 24-én megrendezésre került a 8. Highlights of Hungary díjátadó. Az eseménynek ismét az Eiffel Műhelyház szolgált helyszínéül támogató partnerünk,a Magyar Állami Operaház jóvoltából. Kiket köszönthetünk a nyertesek között? Milyen rekordokat döntött meg az idei évad?

A tavalyi 60.000 szavazatot is túlszárnyalva ezúttal 98.000 szavazat érkezett. Köszönjük, hogy ilyen sokan leadtátok voksotokat, ennek tükrében az első tíz helyezett a következőképpen alakult:

Tovább Olvasok

HIGHLIGHTS MIÚJSÁG - FÉLIDŐBEN A HIGHLIGHTS2021

December 15, 2021

Mi történt szeptember óta és mivel készülünk a februári díjátadóig? Ne maradjatok le semmiről, itt egy összegzés, lássátok egyben a teljes képet!

2021. szeptemberében hivatalosan is elstartolt a Highlights of Hungary 8. évada. Első körben kiválasztottuk az idei nagyköveti csapatot, akik között köszöntöttük Mádai Vivient, Nagy Annát, Máthé Zsuzsát és párját, Ókovács Szilvesztert, Trunk Tamást, Trellay Leventét, Gém Pétert, Nagy Viktort, Margaret Ann Dowlingot, Bagossy Norbertet. Hozzájuk csatlakozott a Highlights négyfős csapata: Oláh Zsanett, Tomka Emese, Böszörményi Nagy Gergely és Remete Tibor.

Tovább Olvasok

’TANULOM MAGAM’ YOUTUBE-CSATORNA – AZ IZGALMAS OKTATÁS ESZKÖZE

May 1, 2021

A „Tanulom Magam” Youtube-csatornát Dóczi Attila indította el 2016-ban azzal a céllal, hogy szórakoztatóan edukatív és edukatívan szórakoztató videókat készítsen. Küldetésének tekinti megszerettetni az emberekkel a tanulást, az új ismeretek elsajátítását, továbbá fontosnak tartja lebontani azokat a tabukat, amik erősen élnek a társadalomban. Videóival szeretné újraéleszteni az emberekben azt az ösztönös kíváncsiságot, amellyel a gyermekek fordulnak önmaguk, a környezetük és az egész világ felé.

Dóczi Attilával beszélgettünk a minőségi youtube tartalmakról, az internet szerepéről az oktatásban és nem utolsósorban a Highlights of Hungary jelöltségről.Tovább Olvasok